رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

رئیسی: همه بخش‌های تولیدی مخاطب شعار سال هستند

‌رییس‌جمهور با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ و تبیین ضرورت‌ها و الزامات برنامه‌ریزی برای تحقق جهش تولید، همه بخش‌های تولیدی از جمله نفت، کشاورزی، نیرو، صنعت و معدن را مخاطب اصلی شعار سال خواند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر. اولین نشست تیم اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۳، صبح امروز یکشنبه به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و با حضور اعضای اقتصادی کابینه برگزار شد.

 

در این جلسه دبیر ستاد اقتصادی دولت گزارشی از شاخص‌های رشد اقتصادی، اشتغال، تورم در سال گذشته و میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۲ ارائه و ابعاد و راه‌های تحقق شعار سال ۱۴۰۳ در زمینه جهش تولید با فراهم کردن زمینه‌های مشارکت مردم را تبیین کرد.

 

بیان نکاتی در مورد میزان تحقق درآمدهای ارزی کشور، تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی، زمینه‌های جذابیت‌بخشی به تولید و صادرات و مشوق‌های لازم در این زمینه و ضرورت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های زیربنایی از جمله محورهای مطرح شده در این جلسه بود.

 

رئیس جمهور با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ و تبیین ضرورت‌ها و الزامات برنامه‌ریزی برای تحقق جهش تولید، همه بخش‌های تولیدی از جمله نفت، کشاورزی، نیرو، صنعت و معدن را مخاطب اصلی شعار سال خواند و کنترل عواملی را که در شاخص‌های اقتصادی اختلال ایجاد می‌کنند، ضروری دانست.

 

رئیسی حمایت کامل از تولید کالاهای اساسی و ایجاد ثبات و آرامش در این بخش را سیاست اصولی و قطعی دولت دانست و بر ضرورت توجه جدی به افزایش بهره‌وری در بخش‌های مختلف تاکید کرد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار